Emoji 🤠 - Cowboyn pää

🤠

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤠 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on suuret onnelliset silmät ja leveä auki suu, joka osoittaa kaikki yläleuan hampaat. Emojinilla on pään päällä ruskea nahkahattu, jonka avulla se näyttää oikealta cowboyltä. Käytetään usein ilmaisemaan, että olet uhanalainen, sinulla on hyvä itseluottamus ja usein että olet pieni "täysi-fani".


Tietoa emojoista cowboyn pää

Täällä voit lukea lisää emoji 🤠. Pääryhmä, johon emojin cowboyn pää kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain cowboyn pää ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji cowboyn pää muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Cowboy hat face
🇸🇪 Ruotsi: Cowboy-ansikte
🇳🇴 Norja: Cowboyansikt
🇩🇰 Tanska: Cowboyansigt


Kopioi ja käytä emoji 🤠

Jos haluat kopioida emojin cowboyn pää esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F920

Käytä HTML-muodossa:   🤠


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"