Emoji 🤭 - Punastuneet kasvot ja käsi suun edessä

🤭

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤭 tarkoittaa

Keltainen kasvot avoimilla ja lievästi leikkisillä silmillä ja kädellä, joka peittää emotikon suuhun. Tämän hymiön tarkoituksena on, että sen pitäisi ilmaista hups-tunne! Tai esimerkiksi ilmaista yllätys, että joku saattaa olla hiukan rehellinen ja suorapuheinen.


Tietoa emojoista punastuneet kasvot ja käsi suun edessä

Täällä voit lukea lisää emoji 🤭. Emojin punastuneet kasvot ja käsi suun edessä kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin punastuneet kasvot ja käsi suun edessä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain punastuneet kasvot ja käsi suun edessä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji punastuneet kasvot ja käsi suun edessä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Blushing Face With Hand Over Mouth
🇸🇪 Ruotsi: Rodnande ansikte med handen för munnen
🇳🇴 Norja: Rødmende ansikt med hånden foran munnen
🇩🇰 Tanska: Rødmende ansigt med hånd foran munden


Kopioi ja käytä emoji 🤭

Jos haluat kopioida emojin punastuneet kasvot ja käsi suun edessä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F92D

Käytä HTML-muodossa:   🤭


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"