Emoji 💆 - Kasvohieronta

💆

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💆 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa henkilöä, joka hieroi päänsä ja kasvonsa. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kasvohieronta"

Kasvohieronta on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

💆🏻
Kasvohieronta, kirkkaan ihonväri
💆🏼
Kasvohieronta, beige ihonväri
💆🏽
Kasvohieronta, vaaleanruskea ihonväri
💆🏾
Kasvohieronta, tummanruskea ihon sävy
💆🏿
Kasvohieronta, tumma ihon väri

Tietoa emojoista kasvohieronta

Täällä voit lukea lisää emoji 💆. Pääryhmä, johon emojin kasvohieronta kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvohieronta on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kasvohieronta muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face massage
🇸🇪 Ruotsi: Ansiktsmassage
🇳🇴 Norja: Person som får hodebunnsmassasje
🇩🇰 Tanska: Person, der får hovedmassage


Kopioi ja käytä emoji 💆

Jos haluat kopioida emojin kasvohieronta esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F486

Käytä HTML-muodossa:   💆


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"