Emoji 🤦‍♀️ - Nainen käsi kasvoilla

🤦‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤦‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on nainen käsi kasvoilla. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman facepalming.


Tilastot emojille 🤦‍♀️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤦‍♀️ ("nainen käsi kasvoilla"), on paikalla 197 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤦‍♀️ on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 110 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on joulukuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤦‍♀️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "nainen käsi kasvoilla"

Nainen käsi kasvoilla on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤦🏻‍♀️

Mitä 🤦🏻‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🤦🏻‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen käsi kasvoilla, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia nainen käsi kasvoilla kirkkaan ihonväri.

🤦🏼‍♀️

Mitä 🤦🏼‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🤦🏼‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen käsi kasvoilla, beige ihonväri" ja se edustaa emojia nainen käsi kasvoilla beige ihonväri.

🤦🏽‍♀️

Mitä 🤦🏽‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🤦🏽‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen käsi kasvoilla, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia nainen käsi kasvoilla vaaleanruskea ihonväri.

🤦🏾‍♀️

Mitä 🤦🏾‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🤦🏾‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen käsi kasvoilla, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia nainen käsi kasvoilla tummanruskea ihon sävy.

🤦🏿‍♀️

Mitä 🤦🏿‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🤦🏿‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen käsi kasvoilla, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia nainen käsi kasvoilla tumma ihon väri.


Tietoa emojoista nainen käsi kasvoilla

Täällä voit lukea lisää emoji 🤦‍♀️. Pääryhmä, johon emojin nainen käsi kasvoilla kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain nainen käsi kasvoilla on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji nainen käsi kasvoilla muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman facepalming
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna som facepalmar
🇳🇴 Norja: Kvinne som slår hånden mot pannen
🇩🇰 Tanska: Kvinde, der slår sig for panden


Kopioi ja käytä emoji 🤦‍♀️

Jos haluat kopioida emojin nainen käsi kasvoilla esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F926 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🤦‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"