Emoji 😂 - Ilonkyyneleitä kasvoilla

😂

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😂 tarkoittaa

Suuri keltainen kasvot, joissa on jättiläinen ja korotettu kulmakarvat ja hymyilevät silmät nauravat niin kovasti, että he itkevät. Käytetään pääasiassa ilmaisemaan, että jokin on hyvin hauskaa.


Tilastot emojille 😂

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😂 ("ilonkyyneleitä kasvoilla"), on paikalla 99 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😂 on elokuu, viimeksi sillä oli noin 220 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on lokakuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😂.


Tietoa emojoista ilonkyyneleitä kasvoilla

Täällä voit lukea lisää emoji 😂. Pääryhmä, johon emojin ilonkyyneleitä kasvoilla kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain ilonkyyneleitä kasvoilla ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji ilonkyyneleitä kasvoilla muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with tears of joy
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med glädjetårar
🇳🇴 Norja: Ansikt med gledestårer
🇩🇰 Tanska: Ansigt med glædestårer


Kopioi ja käytä emoji 😂

Jos haluat kopioida emojin ilonkyyneleitä kasvoilla esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F602

Käytä HTML-muodossa:   😂


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"