Emoji 🤘 - Pirunsarvet

🤘

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤘 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa yhtä kuuluisimmista käsimerkkeistä, Corna, tai englanniksi: Sign of the Horns. Vanhassa merkityksessä sitä käytettiin usein Välimeren maissa, joissa uskottiin, että Corna-ele suojaa pahaa silmää. Numeroita (1970-luvulta lähtien) ovat kuitenkin useimmiten kovat rokkarit tai ne, jotka kuuntelevat heavy metalia, etenkin konserttien aikana.


Tilastot emojille 🤘

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤘 ("pirunsarvet"), on paikalla 62 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤘 on heinäkuu, viimeksi sillä oli noin 280 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on lokakuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤘.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "pirunsarvet"

Pirunsarvet on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤘🏻

Mitä 🤘🏻 tarkoittaa

Emojin 🤘🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "pirunsarvet, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia pirunsarvet kirkkaan ihonväri.

🤘🏼

Mitä 🤘🏼 tarkoittaa

Emojin 🤘🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "pirunsarvet, beige ihonväri" ja se edustaa emojia pirunsarvet beige ihonväri.

🤘🏽

Mitä 🤘🏽 tarkoittaa

Emojin 🤘🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "pirunsarvet, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia pirunsarvet vaaleanruskea ihonväri.

🤘🏾

Mitä 🤘🏾 tarkoittaa

Emojin 🤘🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "pirunsarvet, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia pirunsarvet tummanruskea ihon sävy.

🤘🏿

Mitä 🤘🏿 tarkoittaa

Emojin 🤘🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "pirunsarvet, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia pirunsarvet tumma ihon väri.


Tietoa emojoista pirunsarvet

Täällä voit lukea lisää emoji 🤘. Pääryhmä, johon emojin pirunsarvet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pirunsarvet on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji pirunsarvet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Sign of the horns
🇸🇪 Ruotsi: Corna-hand (rock on)
🇳🇴 Norja: Rocketegn
🇩🇰 Tanska: Rocktegn


Kopioi ja käytä emoji 🤘

Jos haluat kopioida emojin pirunsarvet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F918

Käytä HTML-muodossa:   🤘


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"