Emoji 🤗 - Iloiset kasvot ja halaavat kädet

🤗

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤗 tarkoittaa

Lämmin hymyilevä kasvo ojennetulla kädellä. Yleensä tämä hymiö on suunnattu halailevalle, että kädet ovat ojennettuna ikään kuin hymiö antaa halauksen. Tällä hymiöllä on kuitenkin useita mahdollisia esityksiä, etenkin sitä käytetään usein symbolisoimaan liikettä [in]jazz-käsissä (liittyy tanssiin), mutta sitä voidaan käyttää myös puhtaasti yleensä kiitoksen tai tuen ilmaisemiseen ja välittää lämpimiä ja positiivisia tunteita.


Tilastot emojille 🤗

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤗 ("iloiset kasvot ja halaavat kädet"), on paikalla 2 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤗 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 1280 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on joulukuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤗.


Tietoa emojoista iloiset kasvot ja halaavat kädet

Täällä voit lukea lisää emoji 🤗. Pääryhmä, johon emojin iloiset kasvot ja halaavat kädet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain iloiset kasvot ja halaavat kädet ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji iloiset kasvot ja halaavat kädet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Hugging face
🇸🇪 Ruotsi: Kramande ansikte
🇳🇴 Norja: Lykkelig ansikt med armene strekt ut for en klem
🇩🇰 Tanska: Glad ansigt med hænder, der giver knus


Kopioi ja käytä emoji 🤗

Jos haluat kopioida emojin iloiset kasvot ja halaavat kädet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F917

Käytä HTML-muodossa:   🤗


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"