Emoji 😦 - Onnettomat kasvot, suu avoimena

😦

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😦 tarkoittaa

Keltainen kasvo, jolla on pienet avoimet silmät ja puoliksi avoin alaspäin hymyilevä suu, joka antaa todella yllättyneen ja hieman pelottavaa vaikutelman. Käytetään usein välittämään vain lieviä pettymyksen, huolen tai masennuksen tunteita.


Tietoa emojoista onnettomat kasvot, suu avoimena

Täällä voit lukea lisää emoji 😦. Pääryhmä, johon emojin onnettomat kasvot, suu avoimena kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain onnettomat kasvot, suu avoimena ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji onnettomat kasvot, suu avoimena muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Frowning face with open mouth
🇸🇪 Ruotsi: Surt ansikte med öppen mun
🇳🇴 Norja: Surt ansikt med åpen munn
🇩🇰 Tanska: Utilfreds ansigt med åben mund


Kopioi ja käytä emoji 😦

Jos haluat kopioida emojin onnettomat kasvot, suu avoimena esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F626

Käytä HTML-muodossa:   😦


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"