Emoji 😴 - Nukkuvat kasvot

😴

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😴 tarkoittaa

Keltainen kasvot, silmät kiinni ja kuorsava suu, otsassa on klassinen nukkumismerkki, joka koostuu kolmesta zz: zzz: stä. Käytetään ensisijaisesti väittämään, että olet väsynyt ja haluat nukkua, mutta sitä voidaan käyttää myös ilmoittamaan, että olet todella kyllästynyt johonkin ja kyllästynyt.


Tietoa emojoista nukkuvat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😴. Emojin nukkuvat kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin nukkuvat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain nukkuvat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji nukkuvat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Sleeping face
🇸🇪 Ruotsi: Sovande ansikte
🇳🇴 Norja: Sovende ansikt
🇩🇰 Tanska: Sovende ansigt


Kopioi ja käytä emoji 😴

Jos haluat kopioida emojin nukkuvat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F634

Käytä HTML-muodossa:   😴


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"