Emoji 😳 - Punastuneet kasvot

😳

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😳 tarkoittaa

Keltainen kasvo, nostetut kulmakarvat ja pieni suljettu suu, mutta jättiläisillä isoilla ja jännittyneillä silmillä katsot suoraan eteenpäin - ja ruusuisilla poskilla. Käytetään usein välittämään hämmennyksen tunnetta, häpeään jostain tai tuntemaan olonsa hieman epämukavaksi. Voidaan käyttää myös ilmaisemaan ihailuaan jostakin ja houkuttelemaan muita.


Tietoa emojoista punastuneet kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 😳. Pääryhmä, johon emojin punastuneet kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain punastuneet kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji punastuneet kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Flushed face
🇸🇪 Ruotsi: Rodnat ansikte
🇳🇴 Norja: Ansikt med vidåpne øyne
🇩🇰 Tanska: Ansigt med helt åbne øjne


Kopioi ja käytä emoji 😳

Jos haluat kopioida emojin punastuneet kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F633

Käytä HTML-muodossa:   😳


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"