Emoji 🧑‍🍼 - Henkilö, joka ruokkii vauvaa

🧑‍🍼

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧑‍🍼 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on henkilö, joka ruokkii vauvaa. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on person feeding baby.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö, joka ruokkii vauvaa"

Henkilö, joka ruokkii vauvaa on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧑🏻‍🍼

Mitä 🧑🏻‍🍼 tarkoittaa

Emojin 🧑🏻‍🍼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, joka ruokkii vauvaa, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, joka ruokkii vauvaa kirkkaan ihonväri.

🧑🏼‍🍼

Mitä 🧑🏼‍🍼 tarkoittaa

Emojin 🧑🏼‍🍼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, joka ruokkii vauvaa, beige ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, joka ruokkii vauvaa beige ihonväri.

🧑🏽‍🍼

Mitä 🧑🏽‍🍼 tarkoittaa

Emojin 🧑🏽‍🍼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, joka ruokkii vauvaa, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, joka ruokkii vauvaa vaaleanruskea ihonväri.

🧑🏾‍🍼

Mitä 🧑🏾‍🍼 tarkoittaa

Emojin 🧑🏾‍🍼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, joka ruokkii vauvaa, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia henkilö, joka ruokkii vauvaa tummanruskea ihon sävy.

🧑🏿‍🍼

Mitä 🧑🏿‍🍼 tarkoittaa

Emojin 🧑🏿‍🍼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, joka ruokkii vauvaa, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia henkilö, joka ruokkii vauvaa tumma ihon väri.


Tietoa emojoista henkilö, joka ruokkii vauvaa

Täällä voit lukea lisää emoji 🧑‍🍼. Pääryhmä, johon emojin henkilö, joka ruokkii vauvaa kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö, joka ruokkii vauvaa on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö, joka ruokkii vauvaa muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person Feeding Baby
🇸🇪 Ruotsi: Person som matar bebis med flaska
🇳🇴 Norja: Person som mater baby
🇩🇰 Tanska: Person, der fodrer baby


Kopioi ja käytä emoji 🧑‍🍼

Jos haluat kopioida emojin henkilö, joka ruokkii vauvaa esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D1 200D 1F37C

Käytä HTML-muodossa:   🧑‍🍼


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"