Emoji 🤟 - Rakastan sinua -ele

🤟

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤟 tarkoittaa

Tämä hymiö sekoitetaan usein Corna-käteen tai rokkaa, kuten sitä yleensä kutsutaan: 🤘. Mutta tarkkaavaiset voivat todennäköisesti nähdä, että tällä emoji-kädellä on myös laajennettu peukalo - ja sitten merkityksestä tulee heti jotain täysin erilaista. Itse asiassa tämä hymiö on todella merkki -rakastan sinua amerikkalaisessa viittomakielessä.


Tilastot emojille 🤟

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤟 ("rakastan sinua -ele"), on paikalla 27 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤟 on toukokuu, viimeksi sillä oli noin 480 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on lokakuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤟.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "rakastan sinua -ele"

Rakastan sinua -ele on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤟🏻

Mitä 🤟🏻 tarkoittaa

Emojin 🤟🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "rakastan sinua -ele, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia rakastan sinua -ele kirkkaan ihonväri.

🤟🏼

Mitä 🤟🏼 tarkoittaa

Emojin 🤟🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "rakastan sinua -ele, beige ihonväri" ja se edustaa emojia rakastan sinua -ele beige ihonväri.

🤟🏽

Mitä 🤟🏽 tarkoittaa

Emojin 🤟🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "rakastan sinua -ele, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia rakastan sinua -ele vaaleanruskea ihonväri.

🤟🏾

Mitä 🤟🏾 tarkoittaa

Emojin 🤟🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "rakastan sinua -ele, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia rakastan sinua -ele tummanruskea ihon sävy.

🤟🏿

Mitä 🤟🏿 tarkoittaa

Emojin 🤟🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "rakastan sinua -ele, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia rakastan sinua -ele tumma ihon väri.


Tietoa emojoista rakastan sinua -ele

Täällä voit lukea lisää emoji 🤟. Pääryhmä, johon emojin rakastan sinua -ele kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain rakastan sinua -ele on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji rakastan sinua -ele muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Love-you gesture
🇸🇪 Ruotsi: Älskar dig-gest
🇳🇴 Norja: Hånd som gir tegnet elsker deg på amerikansk tegnspråk
🇩🇰 Tanska: Jeg elsker dig-tegn


Kopioi ja käytä emoji 🤟

Jos haluat kopioida emojin rakastan sinua -ele esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F91F

Käytä HTML-muodossa:   🤟


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"