Emoji 😶‍🌫️ - Kasvot pilvissä

😶‍🌫️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😶‍🌫️ tarkoittaa

Keltaiset kasvot, joita näyttää ympäröivän valkoiset pilvet tai paksu savu. Hieman epäselvällä ulkonäöltään emojilla voidaan olettaa olevan useita merkityksiä, mutta yleensä sitä käytetään edustamaan hieman sumeaa mielentilaa tai että olet hämmentynyt, mutta sitä voidaan käyttää myös edustamaan sitä rauhallista tunnetta, joka voi syntyä, kun olet todella onnellinen. Puhtaana symboliikkona sitä käytetään joskus myös osoittamaan, että savua on, esim. tulipalon tai tupakoinnin sattuessa.


Tietoa emojoista kasvot pilvissä

Täällä voit lukea lisää emoji 😶‍🌫️. Pääryhmä, johon emojin kasvot pilvissä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot pilvissä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot pilvissä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face in clouds
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte i molnen
🇳🇴 Norja: Ansikt i skyene
🇩🇰 Tanska: Ansigt i skyerne


Kopioi ja käytä emoji 😶‍🌫️

Jos haluat kopioida emojin kasvot pilvissä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F636 200D 1F32B FE0F

Käytä HTML-muodossa:   😶‍🌫️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"