Emoji 👼 - Vauvaenkeli

👼

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👼 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on vauvaenkeli. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on baby angel.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "vauvaenkeli"

Vauvaenkeli on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👼🏻

Mitä 👼🏻 tarkoittaa

Emojin 👼🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vauvaenkeli, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia vauvaenkeli kirkkaan ihonväri.

👼🏼

Mitä 👼🏼 tarkoittaa

Emojin 👼🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vauvaenkeli, beige ihonväri" ja se edustaa emojia vauvaenkeli beige ihonväri.

👼🏽

Mitä 👼🏽 tarkoittaa

Emojin 👼🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vauvaenkeli, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia vauvaenkeli vaaleanruskea ihonväri.

👼🏾

Mitä 👼🏾 tarkoittaa

Emojin 👼🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vauvaenkeli, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia vauvaenkeli tummanruskea ihon sävy.

👼🏿

Mitä 👼🏿 tarkoittaa

Emojin 👼🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vauvaenkeli, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia vauvaenkeli tumma ihon väri.


Tietoa emojoista vauvaenkeli

Täällä voit lukea lisää emoji 👼. Emojin vauvaenkeli kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Äitien päivä, Isänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin vauvaenkeli kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vauvaenkeli on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji vauvaenkeli muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Baby angel
🇸🇪 Ruotsi: Babyängel
🇳🇴 Norja: Kjerub
🇩🇰 Tanska: Englebarn


Kopioi ja käytä emoji 👼

Jos haluat kopioida emojin vauvaenkeli esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F47C

Käytä HTML-muodossa:   👼


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"