Emoji 🙍‍♂️ - Onneton mies

🙍‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙍‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on onneton mies. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man frowning.


Tilastot emojille 🙍‍♂️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🙍‍♂️ ("onneton mies"), on paikalla 1173 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🙍‍♂️ on helmikuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on kesäkuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🙍‍♂️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "onneton mies"

Onneton mies on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙍🏻‍♂️

Mitä 🙍🏻‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🙍🏻‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onneton mies, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia onneton mies kirkkaan ihonväri.

🙍🏼‍♂️

Mitä 🙍🏼‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🙍🏼‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onneton mies, beige ihonväri" ja se edustaa emojia onneton mies beige ihonväri.

🙍🏽‍♂️

Mitä 🙍🏽‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🙍🏽‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onneton mies, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia onneton mies vaaleanruskea ihonväri.

🙍🏾‍♂️

Mitä 🙍🏾‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🙍🏾‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onneton mies, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia onneton mies tummanruskea ihon sävy.

🙍🏿‍♂️

Mitä 🙍🏿‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🙍🏿‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "onneton mies, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia onneton mies tumma ihon väri.


Tietoa emojoista onneton mies

Täällä voit lukea lisää emoji 🙍‍♂️. Pääryhmä, johon emojin onneton mies kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain onneton mies on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji onneton mies muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man frowning
🇸🇪 Ruotsi: Man med hängande huvud
🇳🇴 Norja: Sur mann
🇩🇰 Tanska: Mand, der skuler


Kopioi ja käytä emoji 🙍‍♂️

Jos haluat kopioida emojin onneton mies esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F64D 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🙍‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"