Emoji 😷 - Kasvoilla hengityssuojain

😷

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😷 tarkoittaa

Keltainen kasvot, suljetut silmät, yllään valkoinen kasvonaamio suun ja nenän päällä. Useimmiten terveydenhuollon ammattilaiset käyttävät tällaisia ​​naamioita, mutta yleensä Aasiassa ja erityisesti Japanissa nämä naamarit ovat tavallisten ihmisten käytössä myös kylmänä - estääkseen heitä leviämästä taudeitaan ja tartuttamasta muita ihmisiä.


Tietoa emojoista kasvoilla hengityssuojain

Täällä voit lukea lisää emoji 😷. Emojin kasvoilla hengityssuojain kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin kasvoilla hengityssuojain kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvoilla hengityssuojain ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvoilla hengityssuojain muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with medical mask
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med medicinsk skyddsmask
🇳🇴 Norja: Ansikt med munnbind
🇩🇰 Tanska: Ansigt med lægemaske


Kopioi ja käytä emoji 😷

Jos haluat kopioida emojin kasvoilla hengityssuojain esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F637

Käytä HTML-muodossa:   😷


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"