Emoji 💁 - Infopisteen henkilö

💁

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💁 tarkoittaa

Tämä hymiö kuvaa henkilöä, jonka uskotaan seisovan infopisteessä, ja näyttää paljon tarjoilijalta tai tarjoilijalta, jolla on näkymätön alusta. Joskus käytetään välittämään esimerkiksi sarkasmi tai ravistaminen hartioillasi jostakin. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "infopisteen henkilö"

Infopisteen henkilö on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

💁🏻

Mitä 💁🏻 tarkoittaa

Emojin 💁🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "infopisteen henkilö, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia infopisteen henkilö kirkkaan ihonväri.

💁🏼

Mitä 💁🏼 tarkoittaa

Emojin 💁🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "infopisteen henkilö, beige ihonväri" ja se edustaa emojia infopisteen henkilö beige ihonväri.

💁🏽

Mitä 💁🏽 tarkoittaa

Emojin 💁🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "infopisteen henkilö, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia infopisteen henkilö vaaleanruskea ihonväri.

💁🏾

Mitä 💁🏾 tarkoittaa

Emojin 💁🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "infopisteen henkilö, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia infopisteen henkilö tummanruskea ihon sävy.

💁🏿

Mitä 💁🏿 tarkoittaa

Emojin 💁🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "infopisteen henkilö, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia infopisteen henkilö tumma ihon väri.


Tietoa emojoista infopisteen henkilö

Täällä voit lukea lisää emoji 💁. Pääryhmä, johon emojin infopisteen henkilö kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain infopisteen henkilö on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji infopisteen henkilö muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Information desk person
🇸🇪 Ruotsi: Informationsdiskperson
🇳🇴 Norja: Person i infoskranke
🇩🇰 Tanska: Person ved informationsskranke


Kopioi ja käytä emoji 💁

Jos haluat kopioida emojin infopisteen henkilö esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F481

Käytä HTML-muodossa:   💁


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"