Emoji 🙎 - Henkilö, jolla on hieronta kasvot

🙎

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙎 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa henkilöä, joka vetoaa, toisin sanoen vakavalla ilmeellä, joka ilmaisee hänen lievän tyytymättömyytensä tiettyyn tilanteeseen. Hieman varatulla tavalla osoittamatta, että tyytymättömyyden takana voi olla tietty vihan pohjavire. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö, jolla on hieronta kasvot"

Henkilö, jolla on hieronta kasvot on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙎🏻

Mitä 🙎🏻 tarkoittaa

Emojin 🙎🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on hieronta kasvot, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on hieronta kasvot kirkkaan ihonväri.

🙎🏼

Mitä 🙎🏼 tarkoittaa

Emojin 🙎🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on hieronta kasvot, beige ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on hieronta kasvot beige ihonväri.

🙎🏽

Mitä 🙎🏽 tarkoittaa

Emojin 🙎🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on hieronta kasvot, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on hieronta kasvot vaaleanruskea ihonväri.

🙎🏾

Mitä 🙎🏾 tarkoittaa

Emojin 🙎🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on hieronta kasvot, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on hieronta kasvot tummanruskea ihon sävy.

🙎🏿

Mitä 🙎🏿 tarkoittaa

Emojin 🙎🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "henkilö, jolla on hieronta kasvot, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia henkilö, jolla on hieronta kasvot tumma ihon väri.


Tietoa emojoista henkilö, jolla on hieronta kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🙎. Pääryhmä, johon emojin henkilö, jolla on hieronta kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö, jolla on hieronta kasvot on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö, jolla on hieronta kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person with pouting face
🇸🇪 Ruotsi: Person som plutar
🇳🇴 Norja: Person med kvisende ansikt
🇩🇰 Tanska: Person med pouting ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🙎

Jos haluat kopioida emojin henkilö, jolla on hieronta kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F64E

Käytä HTML-muodossa:   🙎


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"