Emoji 👨‍💼 - Miestoimistotyöntekijä

👨‍💼

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👨‍💼 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on miestoimistotyöntekijä. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man office worker.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "miestoimistotyöntekijä"

Miestoimistotyöntekijä on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👨🏻‍💼

Mitä 👨🏻‍💼 tarkoittaa

Emojin 👨🏻‍💼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miestoimistotyöntekijä, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia miestoimistotyöntekijä kirkkaan ihonväri.

👨🏼‍💼

Mitä 👨🏼‍💼 tarkoittaa

Emojin 👨🏼‍💼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miestoimistotyöntekijä, beige ihonväri" ja se edustaa emojia miestoimistotyöntekijä beige ihonväri.

👨🏽‍💼

Mitä 👨🏽‍💼 tarkoittaa

Emojin 👨🏽‍💼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miestoimistotyöntekijä, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia miestoimistotyöntekijä vaaleanruskea ihonväri.

👨🏾‍💼

Mitä 👨🏾‍💼 tarkoittaa

Emojin 👨🏾‍💼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miestoimistotyöntekijä, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia miestoimistotyöntekijä tummanruskea ihon sävy.

👨🏿‍💼

Mitä 👨🏿‍💼 tarkoittaa

Emojin 👨🏿‍💼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "miestoimistotyöntekijä, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia miestoimistotyöntekijä tumma ihon väri.


Tietoa emojoista miestoimistotyöntekijä

Täällä voit lukea lisää emoji 👨‍💼. Emojin miestoimistotyöntekijä kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Kansainvälinen miesten päivä.  Pääryhmä, johon emojin miestoimistotyöntekijä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain miestoimistotyöntekijä on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji miestoimistotyöntekijä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man office worker
🇸🇪 Ruotsi: Manlig kontorsarbetare
🇳🇴 Norja: Mannlig kontormedarbeider
🇩🇰 Tanska: Mandlig kontorarbejder


Kopioi ja käytä emoji 👨‍💼

Jos haluat kopioida emojin miestoimistotyöntekijä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F468 200D 1F4BC

Käytä HTML-muodossa:   👨‍💼


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"