Emoji 🧐 - Kasvoilla monokkeli

🧐

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧐 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on hieman kaarevat kulmakarvat ja hieman viistot suun, yksi silmä on varustettu monoklilla, joka antaa vaikutelman, että jotain on tarkastuksen kohteena. Käytetään ensisijaisesti välittämään, että joku on typerä tai kyseenalaistaa jotakin, että joku on skeptinen ja haluaa tutkia jotain lähemmäksi. Voidaan myös käyttää välittämään itsetyytyväisyyttä tai hienostuneisuutta.


Tietoa emojoista kasvoilla monokkeli

Täällä voit lukea lisää emoji 🧐. Pääryhmä, johon emojin kasvoilla monokkeli kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvoilla monokkeli ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvoilla monokkeli muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face With Monocle
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med monokel
🇳🇴 Norja: Ansikt med monokkel
🇩🇰 Tanska: Ansigt med monokel


Kopioi ja käytä emoji 🧐

Jos haluat kopioida emojin kasvoilla monokkeli esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D0

Käytä HTML-muodossa:   🧐


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"