Emoji 🧑‍🚒 - Palomies henkilö

🧑‍🚒

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧑‍🚒 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on palomies henkilö. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on firefighter.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "palomies henkilö"

Palomies henkilö on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧑🏻‍🚒

Mitä 🧑🏻‍🚒 tarkoittaa

Emojin 🧑🏻‍🚒 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "palomies henkilö, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia palomies henkilö kirkkaan ihonväri.

🧑🏼‍🚒

Mitä 🧑🏼‍🚒 tarkoittaa

Emojin 🧑🏼‍🚒 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "palomies henkilö, beige ihonväri" ja se edustaa emojia palomies henkilö beige ihonväri.

🧑🏽‍🚒

Mitä 🧑🏽‍🚒 tarkoittaa

Emojin 🧑🏽‍🚒 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "palomies henkilö, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia palomies henkilö vaaleanruskea ihonväri.

🧑🏾‍🚒

Mitä 🧑🏾‍🚒 tarkoittaa

Emojin 🧑🏾‍🚒 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "palomies henkilö, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia palomies henkilö tummanruskea ihon sävy.

🧑🏿‍🚒

Mitä 🧑🏿‍🚒 tarkoittaa

Emojin 🧑🏿‍🚒 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "palomies henkilö, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia palomies henkilö tumma ihon väri.


Tietoa emojoista palomies henkilö

Täällä voit lukea lisää emoji 🧑‍🚒. Pääryhmä, johon emojin palomies henkilö kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain palomies henkilö on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji palomies henkilö muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Firefighter
🇸🇪 Ruotsi: Brandsoldat
🇳🇴 Norja: Brannmann person
🇩🇰 Tanska: Brandmand


Kopioi ja käytä emoji 🧑‍🚒

Jos haluat kopioida emojin palomies henkilö esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D1 200D 1F692

Käytä HTML-muodossa:   🧑‍🚒


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"