Emoji 🙅‍♀️ - Nainen, joka tekee ei-merkin

🙅‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙅‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on nainen, joka tekee ei-merkin. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman gesturing no.


Tilastot emojille 🙅‍♀️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🙅‍♀️ ("nainen, joka tekee ei-merkin"), on paikalla 371 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🙅‍♀️ on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 40 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🙅‍♀️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "nainen, joka tekee ei-merkin"

Nainen, joka tekee ei-merkin on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙅🏻‍♀️

Mitä 🙅🏻‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙅🏻‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen, joka tekee ei-merkin, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia nainen, joka tekee ei-merkin kirkkaan ihonväri.

🙅🏼‍♀️

Mitä 🙅🏼‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙅🏼‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen, joka tekee ei-merkin, beige ihonväri" ja se edustaa emojia nainen, joka tekee ei-merkin beige ihonväri.

🙅🏽‍♀️

Mitä 🙅🏽‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙅🏽‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen, joka tekee ei-merkin, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia nainen, joka tekee ei-merkin vaaleanruskea ihonväri.

🙅🏾‍♀️

Mitä 🙅🏾‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙅🏾‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen, joka tekee ei-merkin, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia nainen, joka tekee ei-merkin tummanruskea ihon sävy.

🙅🏿‍♀️

Mitä 🙅🏿‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🙅🏿‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "nainen, joka tekee ei-merkin, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia nainen, joka tekee ei-merkin tumma ihon väri.


Tietoa emojoista nainen, joka tekee ei-merkin

Täällä voit lukea lisää emoji 🙅‍♀️. Pääryhmä, johon emojin nainen, joka tekee ei-merkin kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain nainen, joka tekee ei-merkin on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji nainen, joka tekee ei-merkin muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman gesturing NO
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna som gestikulerar nej
🇳🇴 Norja: Kvinne som signaliserer nei
🇩🇰 Tanska: Kvinde, der signalerer nej


Kopioi ja käytä emoji 🙅‍♀️

Jos haluat kopioida emojin nainen, joka tekee ei-merkin esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F645 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🙅‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"