Emoji 🫠 - Sulavat kasvot

🫠

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫠 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa hymyileviä keltaisia ​​kasvoja, jotka sulavat ja muodostavat lätäkön. Sillä voi olla useita merkityksiä, mutta sitä käytetään usein ilmaisemaan äärimmäistä kuumuutta, että hikoilet kuoliaaksi. Mutta sitä voidaan käyttää myös osoittamaan, että häpeät tai ajattelet, että jokin on noloa.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 14.0:aa.


Tilastot emojille 🫠

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🫠 ("sulavat kasvot"), on paikalla 5 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🫠 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 1000 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🫠.


Tietoa emojoista sulavat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🫠. Pääryhmä, johon emojin sulavat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain sulavat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji sulavat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Melting face
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte som smälter
🇳🇴 Norja: Smeltende ansikt
🇩🇰 Tanska: Smeltende ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🫠

Jos haluat kopioida emojin sulavat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAE0

Käytä HTML-muodossa:   🫠


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"