Emoji 👩‍🦱 - Kiharatukkainen nainen

👩‍🦱

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👩‍🦱 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on kiharatukkainen nainen. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman: curly hair.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kiharatukkainen nainen"

Kiharatukkainen nainen on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👩🏻‍🦱
Kiharatukkainen nainen, kirkkaan ihonväri
👩🏼‍🦱
Kiharatukkainen nainen, beige ihonväri
👩🏽‍🦱
Kiharatukkainen nainen, vaaleanruskea ihonväri
👩🏾‍🦱
Kiharatukkainen nainen, tummanruskea ihon sävy
👩🏿‍🦱
Kiharatukkainen nainen, tumma ihon väri

Tietoa emojoista kiharatukkainen nainen

Täällä voit lukea lisää emoji 👩‍🦱. Pääryhmä, johon emojin kiharatukkainen nainen kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kiharatukkainen nainen on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kiharatukkainen nainen muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman: curly hair
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna med lockigt hår
🇳🇴 Norja: Kvinne med krøllet hår
🇩🇰 Tanska: Kvinde med krøllet hår


Kopioi ja käytä emoji 👩‍🦱

Jos haluat kopioida emojin kiharatukkainen nainen esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F469 200D 1F9B1

Käytä HTML-muodossa:   👩‍🦱


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"