Emoji 🥶 - Paleleva

🥶

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🥶 tarkoittaa

Jääsiniset kasvot, joilla on suuri ja leveä neliömäinen suu, jossa sekä yläleuka että alaleuka ovat näkyvissä ja puristetut kokonaan, suun alapuolella ja leukaa pitkin, ripustavat jääpuikkoja huonosta jäätymispisteestä. Tämän hymiön tarkoituksena on osittain välittää äärimmäinen kylmä tai kokea voimakas kylmä - mutta ei pelkästään kylmänä säällä, vaan myös eräänlaisena henkilökohtaisena kylmyytenä, jonka voi kokea esimerkiksi joku. et halua olla ystäväsi. Joskus emojinia voidaan käyttää myös ilmaisemaan, että luulet jonkun tai jotain olevan siistiä.


Tietoa emojoista paleleva

Täällä voit lukea lisää emoji 🥶. Emojin paleleva kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin paleleva kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain paleleva ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji paleleva muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Cold face
🇸🇪 Ruotsi: Kallt ansikte
🇳🇴 Norja: Kaldt ansikt
🇩🇰 Tanska: Koldt ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🥶

Jos haluat kopioida emojin paleleva esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F976

Käytä HTML-muodossa:   🥶


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"