Emoji 🥺 - Anova

🥺

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🥺 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on kaarevat kulmakarvat, suuret "pentu-silmät", suu, joka ilmaisee jonkinlaisen huolen ja hieman punoitusta poskien ympärillä. Tämän emoji: n on tarkoitus edustaa kasvoja, jotka rukoilevat ja rukoilevat, mutta joita voidaan käyttää myös ilmaisemaan, kuinka punainen on tullut yli jotain, jonka joku on tehnyt, tai kuinka paljon ihailee jotakuta tai jotakin.


Tilastot emojille 🥺

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🥺 ("anova"), on paikalla 59 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🥺 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 350 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on marraskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🥺.


Tietoa emojoista anova

Täällä voit lukea lisää emoji 🥺. Pääryhmä, johon emojin anova kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain anova ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji anova muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Pleading face
🇸🇪 Ruotsi: Bönfallande ansikte
🇳🇴 Norja: Bønnfallende ansikt
🇩🇰 Tanska: Bønfaldende ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🥺

Jos haluat kopioida emojin anova esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F97A

Käytä HTML-muodossa:   🥺


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"