Emoji 🕵️ - Etsivä

🕵️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🕵️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on etsivä. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on detective.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "etsivä"

Etsivä on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🕵🏻

Mitä 🕵🏻 tarkoittaa

Emojin 🕵🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "sleuth tai vakooja, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia etsivä Sleuth tai vakooja, kirkkaan ihonväri.

🕵🏼

Mitä 🕵🏼 tarkoittaa

Emojin 🕵🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "sleuth tai vakooja, beige ihonväri" ja se edustaa emojia etsivä Sleuth tai vakooja, beige ihonväri.

🕵🏽

Mitä 🕵🏽 tarkoittaa

Emojin 🕵🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "sleuth tai vakooja, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia etsivä Sleuth tai vakooja, vaaleanruskea ihonväri.

🕵🏾

Mitä 🕵🏾 tarkoittaa

Emojin 🕵🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "sleuth tai vakooja, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia etsivä Sleuth tai vakooja, tummanruskea ihon sävy.

🕵🏿

Mitä 🕵🏿 tarkoittaa

Emojin 🕵🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "sleuth tai vakooja, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia etsivä Sleuth tai vakooja, tumma ihon väri.


Tietoa emojoista etsivä

Täällä voit lukea lisää emoji 🕵️. Pääryhmä, johon emojin etsivä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain etsivä on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji etsivä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Detective
🇸🇪 Ruotsi: Privatdetektiv eller spion
🇳🇴 Norja: Detektiv
🇩🇰 Tanska: Detektiv


Kopioi ja käytä emoji 🕵️

Jos haluat kopioida emojin etsivä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F575 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🕵️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"