Emoji 🧔‍♂️ - Mies, jolla on parta

🧔‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧔‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mies, jolla on parta. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man with beard.


Tilastot emojille 🧔‍♂️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🧔‍♂️ ("mies, jolla on parta"), on paikalla 874 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🧔‍♂️ on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on marraskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🧔‍♂️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "mies, jolla on parta"

Mies, jolla on parta on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧔🏻‍♂️

Mitä 🧔🏻‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧔🏻‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies, jolla on parta, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia mies, jolla on parta kirkkaan ihonväri.

🧔🏼‍♂️

Mitä 🧔🏼‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧔🏼‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies, jolla on parta, beige ihonväri" ja se edustaa emojia mies, jolla on parta beige ihonväri.

🧔🏽‍♂️

Mitä 🧔🏽‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧔🏽‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies, jolla on parta, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia mies, jolla on parta vaaleanruskea ihonväri.

🧔🏾‍♂️

Mitä 🧔🏾‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧔🏾‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies, jolla on parta, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia mies, jolla on parta tummanruskea ihon sävy.

🧔🏿‍♂️

Mitä 🧔🏿‍♂️ tarkoittaa

Emojin 🧔🏿‍♂️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "mies, jolla on parta, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia mies, jolla on parta tumma ihon väri.


Tietoa emojoista mies, jolla on parta

Täällä voit lukea lisää emoji 🧔‍♂️. Pääryhmä, johon emojin mies, jolla on parta kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mies, jolla on parta on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji mies, jolla on parta muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man with beard
🇸🇪 Ruotsi: Man med skägg
🇳🇴 Norja: Mann med skjegg
🇩🇰 Tanska: Mand med skæg


Kopioi ja käytä emoji 🧔‍♂️

Jos haluat kopioida emojin mies, jolla on parta esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D4 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🧔‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"