Emoji 🤩 - Tähtisilmät

🤩

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤩 tarkoittaa

Englannissa tätä emojiä kutsutaan joskus nimellä Star-Struck, joka viittaa siihen, mitä sinusta tulee, kun näet julkkis. näyttelijä tai musiikkitaiteilija. Ajatuksena on, että jättimäinen hymy ja silmien edessä olevat tähdet ilmaisevat ihmeitä, kiehtovuutta tai sitä, että hän ilmaisee ihailua ja on vaikuttunut.


Tilastot emojille 🤩

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤩 ("tähtisilmät"), on paikalla 15 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤩 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 710 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤩.


Tietoa emojoista tähtisilmät

Täällä voit lukea lisää emoji 🤩. Pääryhmä, johon emojin tähtisilmät kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain tähtisilmät ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji tähtisilmät muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face With Starry Eyes
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med stjärnor i ögonen
🇳🇴 Norja: Ansikt med stjerner til øyne
🇩🇰 Tanska: Ansigt med stjerner i øjnene


Kopioi ja käytä emoji 🤩

Jos haluat kopioida emojin tähtisilmät esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F929

Käytä HTML-muodossa:   🤩


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"