Emoji 👽 - Avaruusolento

👽

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👽 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa tyypillistä ulkomaalaista, kuten esimerkiksi elokuvia tai sarjakuvia. Soikea pää, täysin ilman hiuksia, isoilla mustilla silmillä, jotka ovat myös soikeat, sekä pienellä parrallisella hymyllä. Käytetään usein tilanteissa, joissa puhutaan elämästä muilla planeetoilla kuin maapallolla tai muista avaruuteen vaikuttavista aineista, mutta on myös erittäin yleistä, että se välittää "goofyness", joten saatat olla hieman outo ja outo.


Tilastot emojille 👽

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 👽 ("avaruusolento"), on paikalla 202 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 👽 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 80 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 👽.


Tietoa emojoista avaruusolento

Täällä voit lukea lisää emoji 👽. Emojin avaruusolento kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin avaruusolento kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain avaruusolento ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji avaruusolento muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Extraterrestrial alien
🇸🇪 Ruotsi: Utomjording
🇳🇴 Norja: Romvesen
🇩🇰 Tanska: Rumvæsen


Kopioi ja käytä emoji 👽

Jos haluat kopioida emojin avaruusolento esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F47D

Käytä HTML-muodossa:   👽


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"