Emoji 😁 - Virnistävät kasvot ja hymyilevät silmät

😁

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😁

Tämä emoji kuvaa virnistäviä kasvoja, hymyilevät silmät, jotka paljastavat hampaat - melkein kuin se sanoisi "Cheese!" jollekin, joka ottaa valokuvaa kameralla. Emojin välittäminen voi olla hieman erilaista kontekstista riippuen, mutta usein kyse on lämmöstä, ylpeydestä tai yleisesti huvittumisesta.


Tietoa emojoista virnistävät kasvot ja hymyilevät silmät

Täällä voit lukea lisää emoji 😁. Pääryhmä, johon emojin virnistävät kasvot ja hymyilevät silmät kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain virnistävät kasvot ja hymyilevät silmät ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji virnistävät kasvot ja hymyilevät silmät muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Grinning face with smiling eyes
🇸🇪 Ruotsi: Flinande ansikte med leende ögon
🇳🇴 Norja: Glisende ansikt med smilende øyne
🇩🇰 Tanska: Grinende ansigt med smilende øjne


Kopioi ja käytä emoji 😁

Jos haluat kopioida emojin virnistävät kasvot ja hymyilevät silmät esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F601

Käytä HTML-muodossa:   😁


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"