Emoji 🤛 - Vasemmalle osoittava nyrkki

🤛

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤛 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa vasemmalle osoittavaa solmittua nyrkkiä, jota käytetään usein yhdessä hymiön kanssa, joka edustaa oikealle osoittavaa solmua olevaa nyrkkiä, jotta symboloidaan täydellistä nyrkkyä.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "vasemmalle osoittava nyrkki"

Vasemmalle osoittava nyrkki on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤛🏻

Mitä 🤛🏻 tarkoittaa

Emojin 🤛🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vasemmalle osoittava nyrkki, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia vasemmalle osoittava nyrkki kirkkaan ihonväri.

🤛🏼

Mitä 🤛🏼 tarkoittaa

Emojin 🤛🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vasemmalle osoittava nyrkki, beige ihonväri" ja se edustaa emojia vasemmalle osoittava nyrkki beige ihonväri.

🤛🏽

Mitä 🤛🏽 tarkoittaa

Emojin 🤛🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vasemmalle osoittava nyrkki, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia vasemmalle osoittava nyrkki vaaleanruskea ihonväri.

🤛🏾

Mitä 🤛🏾 tarkoittaa

Emojin 🤛🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vasemmalle osoittava nyrkki, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia vasemmalle osoittava nyrkki tummanruskea ihon sävy.

🤛🏿

Mitä 🤛🏿 tarkoittaa

Emojin 🤛🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "vasemmalle osoittava nyrkki, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia vasemmalle osoittava nyrkki tumma ihon väri.


Tietoa emojoista vasemmalle osoittava nyrkki

Täällä voit lukea lisää emoji 🤛. Pääryhmä, johon emojin vasemmalle osoittava nyrkki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain vasemmalle osoittava nyrkki on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji vasemmalle osoittava nyrkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Left-facing fist
🇸🇪 Ruotsi: Knytnäve åt vänster
🇳🇴 Norja: Knyttneve vendt mot venstre
🇩🇰 Tanska: Knytnæve, der vender mod venstre


Kopioi ja käytä emoji 🤛

Jos haluat kopioida emojin vasemmalle osoittava nyrkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F91B

Käytä HTML-muodossa:   🤛


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"