Emoji 🫣 - Kasvot silmät kurkistavat ulos

🫣

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫣 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa keltaisia ​​kasvoja, joilla on molemmat kädet silmien päällä, mutta joissa silmä näyttää hieman varovasti ulos sormien läpi. Myös kulmakarvat kohoavat ikään kuin yllätyksenä. Sitä käytetään usein ilmaisemaan, että molemmat haluavat katsoa pois, mutta eivät silti. Usein, kun on kyse asioista, jotka voivat olla pelottavia, ilkeitä tai kiusallisia.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 14.0:aa.


Tilastot emojille 🫣

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🫣 ("kasvot silmät kurkistavat ulos"), on paikalla 37 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🫣 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 360 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🫣.


Tietoa emojoista kasvot silmät kurkistavat ulos

Täällä voit lukea lisää emoji 🫣. Pääryhmä, johon emojin kasvot silmät kurkistavat ulos kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot silmät kurkistavat ulos ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji kasvot silmät kurkistavat ulos muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with peeking eye
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med öga som kikar fram
🇳🇴 Norja: Ansikt med øye som titter ut
🇩🇰 Tanska: Ansigt med øje, der kigger ud


Kopioi ja käytä emoji 🫣

Jos haluat kopioida emojin kasvot silmät kurkistavat ulos esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAE3

Käytä HTML-muodossa:   🫣


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"