Emoji 🤙 - Soita minulle käsimerkki

🤙

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤙 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on soita minulle käsimerkki. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on call me hand.

Tietoa emojoista soita minulle käsimerkki

Täällä voit lukea lisää emoji 🤙. Pääryhmä, johon emojin soita minulle käsimerkki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 356 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain soita minulle käsimerkki on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..

Emoji soita minulle käsimerkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Call me hand
🇫🇮 Ruotsi: Ring mig-hand (hang loose, shaka)
🇳🇴 Norja: Ring meg-symbol
🇩🇰 Tanska: Håndtegn for ring til mig

Muut emojärjestelmän muunnelmat "soita minulle käsimerkki"


Kopioi ja käytä emoji 🤙

Jos haluat kopioida emojin soita minulle käsimerkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F919

Käytä HTML-muodossa:   🤙

Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"