Emoji 🤙 - Soita minulle käsimerkki

🤙

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤙 tarkoittaa

Vaikka emojinia kutsutaan "Soita minulle kädeksi", sillä on useimmissa yhteyksissä täysin erilainen merkitys kuin nimellä, koska sillä on vahva yhteys surffikulttuuriin yleensä ja erityisesti Havaijiin. Kyltti, jossa venytät peukaloasi ja pikkuruutta sormeasi, tuli 1960-luvulla Havaijin kulttuuriin perustuvaksi tervehdyslauseeksi, jolla levitettiin "Alohan henki". Merkin nimi on shaka, mutta sitä kutsutaan yleensä myös hang loose. Hahmoa kutsutaan usein myös Hang 10 surffausyhteydessä.


Tilastot emojille 🤙

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤙 ("soita minulle käsimerkki"), on paikalla 97 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤙 on toukokuu, viimeksi sillä oli noin 190 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on lokakuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤙.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "soita minulle käsimerkki"

Soita minulle käsimerkki on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤙🏻

Mitä 🤙🏻 tarkoittaa

Emojin 🤙🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "soita minulle käsimerkki, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia soita minulle käsimerkki kirkkaan ihonväri.

🤙🏼

Mitä 🤙🏼 tarkoittaa

Emojin 🤙🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "soita minulle käsimerkki, beige ihonväri" ja se edustaa emojia soita minulle käsimerkki beige ihonväri.

🤙🏽

Mitä 🤙🏽 tarkoittaa

Emojin 🤙🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "soita minulle käsimerkki, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia soita minulle käsimerkki vaaleanruskea ihonväri.

🤙🏾

Mitä 🤙🏾 tarkoittaa

Emojin 🤙🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "soita minulle käsimerkki, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia soita minulle käsimerkki tummanruskea ihon sävy.

🤙🏿

Mitä 🤙🏿 tarkoittaa

Emojin 🤙🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "soita minulle käsimerkki, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia soita minulle käsimerkki tumma ihon väri.


Tietoa emojoista soita minulle käsimerkki

Täällä voit lukea lisää emoji 🤙. Pääryhmä, johon emojin soita minulle käsimerkki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain soita minulle käsimerkki on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji soita minulle käsimerkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Call me hand
🇸🇪 Ruotsi: Ring mig-hand (hang loose, shaka)
🇳🇴 Norja: Ring meg-symbol
🇩🇰 Tanska: Håndtegn for ring til mig


Kopioi ja käytä emoji 🤙

Jos haluat kopioida emojin soita minulle käsimerkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F919

Käytä HTML-muodossa:   🤙


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"