Emoji 💆‍♂️ - Mies, jonka päätä hierotaan

💆‍♂️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 💆‍♂️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on mies, jonka päätä hierotaan. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on man getting massage.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "mies, jonka päätä hierotaan"

Mies, jonka päätä hierotaan on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

💆🏻‍♂️
Mies, jonka päätä hierotaan, kirkkaan ihonväri
💆🏼‍♂️
Mies, jonka päätä hierotaan, beige ihonväri
💆🏽‍♂️
Mies, jonka päätä hierotaan, vaaleanruskea ihonväri
💆🏾‍♂️
Mies, jonka päätä hierotaan, tummanruskea ihon sävy
💆🏿‍♂️
Mies, jonka päätä hierotaan, tumma ihon väri

Tietoa emojoista mies, jonka päätä hierotaan

Täällä voit lukea lisää emoji 💆‍♂️. Pääryhmä, johon emojin mies, jonka päätä hierotaan kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain mies, jonka päätä hierotaan on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji mies, jonka päätä hierotaan muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Man getting massage
🇸🇪 Ruotsi: Man som får en huvudmassage
🇳🇴 Norja: Mann som får hodebunnsmassasje
🇩🇰 Tanska: Mand, der får hovedmassage


Kopioi ja käytä emoji 💆‍♂️

Jos haluat kopioida emojin mies, jonka päätä hierotaan esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F486 200D 2642 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   💆‍♂️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"