Emoji 🤧 - Aivastavat kasvot

🤧

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤧 tarkoittaa

Keltainen kasvo, ryppyisillä silmillä, jotka yhdessä muodostavat suuren X: n, suu on katkainen ja nenän kohdalla emojinilla on valkoinen nenäliina tai lautasliina. Käytetään usein yksinkertaisen sairauden välittämiseen vilustumisen tai allergioiden muodossa.


Tilastot emojille 🤧

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤧 ("aivastavat kasvot"), on paikalla 287 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤧 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 70 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤧.


Tietoa emojoista aivastavat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🤧. Emojin aivastavat kasvot kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Koronavirus.  Pääryhmä, johon emojin aivastavat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain aivastavat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji aivastavat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Cowboy hat face
🇸🇪 Ruotsi: Snytande ansikte
🇳🇴 Norja: Nysende ansikt
🇩🇰 Tanska: Nysende ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🤧

Jos haluat kopioida emojin aivastavat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F927

Käytä HTML-muodossa:   🤧


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"