Emoji 👰 - Henkilö, jolla on huntu

👰

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👰 tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on henkilö, jolla on huntu. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on person with veil.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "henkilö, jolla on huntu"

Henkilö, jolla on huntu on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👰🏻
Henkilö, jolla on huntu, kirkkaan ihonväri
👰🏼
Henkilö, jolla on huntu, beige ihonväri
👰🏽
Henkilö, jolla on huntu, vaaleanruskea ihonväri
👰🏾
Henkilö, jolla on huntu, tummanruskea ihon sävy
👰🏿
Henkilö, jolla on huntu, tumma ihon väri

Tietoa emojoista henkilö, jolla on huntu

Täällä voit lukea lisää emoji 👰. Emojin henkilö, jolla on huntu kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Häät.  Pääryhmä, johon emojin henkilö, jolla on huntu kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 453 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain henkilö, jolla on huntu on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji henkilö, jolla on huntu muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Person with Veil
🇸🇪 Ruotsi: Person med slöja
🇳🇴 Norja: Person med slør
🇩🇰 Tanska: Person med slør


Kopioi ja käytä emoji 👰

Jos haluat kopioida emojin henkilö, jolla on huntu esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F470

Käytä HTML-muodossa:   👰


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"