Emoji ☠️ - Pääkallo ja luut ristissä

☠️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä ☠️ tarkoittaa

Tämä emoji edustaa tyypillistä valkeaharmaata ihmisen kalloa, joka on sijoitettu X:n muotoisten jalkojen eteen, aivan kuten merirosvojen lipussa tai symboli, joka osoittaa, että jokin on myrkyllistä. Käytetään usein ilmaisemaan kuoleman tunne tai se, että jokin on erittäin vaarallinen, mutta sitä voidaan käyttää myös leikkisästi esimerkiksi tuon kuoleman kuvaamiseen. kuolee naurusta. Käytetään hyvin usein Halloweenin aikana.


Tietoa emojoista pääkallo ja luut ristissä

Täällä voit lukea lisää emoji ☠️. Emojin pääkallo ja luut ristissä kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin pääkallo ja luut ristissä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain pääkallo ja luut ristissä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji pääkallo ja luut ristissä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Skull and crossbones
🇸🇪 Ruotsi: Dödskalle med ben
🇳🇴 Norja: Hodeskalle og bein i kryss
🇩🇰 Tanska: Dødningehoved og korslagte knogler


Kopioi ja käytä emoji ☠️

Jos haluat kopioida emojin pääkallo ja luut ristissä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   2620 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   ☠️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"