Emoji 🫨 - Väsyttelevät kasvot

🫨

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫨 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa päätään pudistelevia kasvoja, ikään kuin ne olisivat jostain eri mieltä tai olisivat järkyttyneet eikä ymmärrä mitä tapahtuu.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 15.0:aa.


Tilastot emojille 🫨

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🫨 ("väsyttelevät kasvot"), on paikalla 107 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🫨 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 160 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🫨.


Tietoa emojoista väsyttelevät kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🫨. Pääryhmä, johon emojin väsyttelevät kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain väsyttelevät kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji väsyttelevät kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Shaking face
🇸🇪 Ruotsi: Skakande ansikte
🇳🇴 Norja: Ristende ansikt
🇩🇰 Tanska: Rystende ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🫨

Jos haluat kopioida emojin väsyttelevät kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAE8

Käytä HTML-muodossa:   🫨


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"