Emoji 😅 - Virnistävät kasvot, siristävät silmät ja hikipisara

😅

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😅 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on suuri avoin hymy ja hymyilevät silmät, sekä hikoilupisara. Tätä emojiä käytetään ensisijaisesti välittämään, että jokin oli lähellä silmää tai hermostuneisuutta. Voidaan joskus myös käyttää hikoilua harjoituksen yhteydessä.


Tilastot emojille 😅

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😅 ("virnistävät kasvot, siristävät silmät ja hikipisara"), on paikalla 26 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😅 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 630 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on marraskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😅.


Tietoa emojoista virnistävät kasvot, siristävät silmät ja hikipisara

Täällä voit lukea lisää emoji 😅. Pääryhmä, johon emojin virnistävät kasvot, siristävät silmät ja hikipisara kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain virnistävät kasvot, siristävät silmät ja hikipisara ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji virnistävät kasvot, siristävät silmät ja hikipisara muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smiling face with open mouth and cold sweat
🇸🇪 Ruotsi: Leende ansikte med öppen mun och kallsvett
🇳🇴 Norja: Glisende ansikt med halvåpne øyne og svettedråpe
🇩🇰 Tanska: Grinende ansigt med sammenknebne øjne og sveddråber


Kopioi ja käytä emoji 😅

Jos haluat kopioida emojin virnistävät kasvot, siristävät silmät ja hikipisara esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F605

Käytä HTML-muodossa:   😅


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"