Emoji 🫲 - Käsi kääntyi vasemmalle

🫲

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫲 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kättä, joka osoittaa vasemmalle koko kädellä. Emoji luotiin alun perin täydentäväksi emojiksi, jotta se voisi luoda hymiöitä, jotka kättelevät eri ihosävyillä.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 14.0:aa.


Tilastot emojille 🫲

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🫲 ("käsi kääntyi vasemmalle"), on paikalla 1008 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🫲 on heinäkuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on tammikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🫲.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "käsi kääntyi vasemmalle"

Käsi kääntyi vasemmalle on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🫲🏻

Mitä 🫲🏻 tarkoittaa

Emojin 🫲🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kääntyi vasemmalle, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia käsi kääntyi vasemmalle kirkkaan ihonväri.

🫲🏼

Mitä 🫲🏼 tarkoittaa

Emojin 🫲🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kääntyi vasemmalle, beige ihonväri" ja se edustaa emojia käsi kääntyi vasemmalle beige ihonväri.

🫲🏽

Mitä 🫲🏽 tarkoittaa

Emojin 🫲🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kääntyi vasemmalle, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia käsi kääntyi vasemmalle vaaleanruskea ihonväri.

🫲🏾

Mitä 🫲🏾 tarkoittaa

Emojin 🫲🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kääntyi vasemmalle, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia käsi kääntyi vasemmalle tummanruskea ihon sävy.

🫲🏿

Mitä 🫲🏿 tarkoittaa

Emojin 🫲🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kääntyi vasemmalle, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia käsi kääntyi vasemmalle tumma ihon väri.


Tietoa emojoista käsi kääntyi vasemmalle

Täällä voit lukea lisää emoji 🫲. Pääryhmä, johon emojin käsi kääntyi vasemmalle kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain käsi kääntyi vasemmalle on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji käsi kääntyi vasemmalle muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Leftwards hand
🇸🇪 Ruotsi: Hand vänd åt vänster
🇳🇴 Norja: Hånden vendt mot venstre
🇩🇰 Tanska: Hånden vendt til venstre


Kopioi ja käytä emoji 🫲

Jos haluat kopioida emojin käsi kääntyi vasemmalle esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAF2

Käytä HTML-muodossa:   🫲


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"