Emoji 🧚‍♀️ - Naiskeiju

🧚‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧚‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on naiskeiju. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman fairy.


Tilastot emojille 🧚‍♀️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🧚‍♀️ ("naiskeiju"), on paikalla 746 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🧚‍♀️ on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 30 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on kesäkuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🧚‍♀️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "naiskeiju"

Naiskeiju on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧚🏻‍♀️

Mitä 🧚🏻‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧚🏻‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naiskeiju, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia naiskeiju kirkkaan ihonväri.

🧚🏼‍♀️

Mitä 🧚🏼‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧚🏼‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naiskeiju, beige ihonväri" ja se edustaa emojia naiskeiju beige ihonväri.

🧚🏽‍♀️

Mitä 🧚🏽‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧚🏽‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naiskeiju, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia naiskeiju vaaleanruskea ihonväri.

🧚🏾‍♀️

Mitä 🧚🏾‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧚🏾‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naiskeiju, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia naiskeiju tummanruskea ihon sävy.

🧚🏿‍♀️

Mitä 🧚🏿‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧚🏿‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "naiskeiju, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia naiskeiju tumma ihon väri.


Tietoa emojoista naiskeiju

Täällä voit lukea lisää emoji 🧚‍♀️. Emojin naiskeiju kuuluu sisäisiin emoji-ryhmiin Halloween, Keskikesä.  Pääryhmä, johon emojin naiskeiju kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain naiskeiju on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji naiskeiju muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman fairy
🇸🇪 Ruotsi: Kvinnlig älva
🇳🇴 Norja: Kvinnelig fe
🇩🇰 Tanska: Kvindelig fe


Kopioi ja käytä emoji 🧚‍♀️

Jos haluat kopioida emojin naiskeiju esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9DA 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🧚‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"