Emoji 🤞 - Sormet ristissä

🤞

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🤞 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa ristissä olevia sormia, joissa etusormi ja keskisormi on ylitetty. Käytetään edessä eleenä yrittää saada aikaan onnea tai osoittaa heidän toiveensa, että jokin onnistuu. Mutta voidaan joskus jopa käyttää, kun lupaat jotain, mitä tiedät et pysty pitämään.


Tilastot emojille 🤞

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🤞 ("sormet ristissä"), on paikalla 6 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🤞 on tammikuu, viimeksi sillä oli noin 960 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🤞.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "sormet ristissä"

Sormet ristissä on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🤞🏻

Mitä 🤞🏻 tarkoittaa

Emojin 🤞🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "sormet ristissä, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia sormet ristissä kirkkaan ihonväri.

🤞🏼

Mitä 🤞🏼 tarkoittaa

Emojin 🤞🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "sormet ristissä, beige ihonväri" ja se edustaa emojia sormet ristissä beige ihonväri.

🤞🏽

Mitä 🤞🏽 tarkoittaa

Emojin 🤞🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "sormet ristissä, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia sormet ristissä vaaleanruskea ihonväri.

🤞🏾

Mitä 🤞🏾 tarkoittaa

Emojin 🤞🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "sormet ristissä, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia sormet ristissä tummanruskea ihon sävy.

🤞🏿

Mitä 🤞🏿 tarkoittaa

Emojin 🤞🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "sormet ristissä, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia sormet ristissä tumma ihon väri.


Tietoa emojoista sormet ristissä

Täällä voit lukea lisää emoji 🤞. Pääryhmä, johon emojin sormet ristissä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain sormet ristissä on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji sormet ristissä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Crossed fingers
🇸🇪 Ruotsi: Korsade fingrar
🇳🇴 Norja: Kryssede fingre
🇩🇰 Tanska: Krydser fingre


Kopioi ja käytä emoji 🤞

Jos haluat kopioida emojin sormet ristissä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F91E

Käytä HTML-muodossa:   🤞


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"