Emoji 🧖‍♀️ - Saunova nainen

🧖‍♀️

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🧖‍♀️ tarkoittaa

Tämän emoji-merkin merkitys voidaan selvittää tarkistaen sen nimi lähtökohdaksi, joka on saunova nainen. Voit jopa saada vihjeitä tarkistamalla sen englanninkielisen alkuperäisen nimen, joka on woman in steamy room.


Tilastot emojille 🧖‍♀️

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🧖‍♀️ ("saunova nainen"), on paikalla 727 kaikista 1897 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🧖‍♀️ on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 50 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🧖‍♀️.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "saunova nainen"

Saunova nainen on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🧖🏻‍♀️

Mitä 🧖🏻‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧖🏻‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "saunova nainen, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia saunova nainen kirkkaan ihonväri.

🧖🏼‍♀️

Mitä 🧖🏼‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧖🏼‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "saunova nainen, beige ihonväri" ja se edustaa emojia saunova nainen beige ihonväri.

🧖🏽‍♀️

Mitä 🧖🏽‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧖🏽‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "saunova nainen, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia saunova nainen vaaleanruskea ihonväri.

🧖🏾‍♀️

Mitä 🧖🏾‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧖🏾‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "saunova nainen, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia saunova nainen tummanruskea ihon sävy.

🧖🏿‍♀️

Mitä 🧖🏿‍♀️ tarkoittaa

Emojin 🧖🏿‍♀️ on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "saunova nainen, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia saunova nainen tumma ihon väri.


Tietoa emojoista saunova nainen

Täällä voit lukea lisää emoji 🧖‍♀️. Pääryhmä, johon emojin saunova nainen kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1896 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain saunova nainen on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji saunova nainen muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Woman in steamy room
🇸🇪 Ruotsi: Kvinna i bastu
🇳🇴 Norja: Kvinne i badstue
🇩🇰 Tanska: Kvinde i sauna


Kopioi ja käytä emoji 🧖‍♀️

Jos haluat kopioida emojin saunova nainen esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F9D6 200D 2640 FE0F

Käytä HTML-muodossa:   🧖‍♀️


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"