Emoji 🙁 - Hivenen onnettomat kasvot

🙁

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙁 tarkoittaa

Keltainen kasvot, joissa on avoimet silmät ja suu, joka antaa hieman tuoksu-vaikutelman. Usein käytetään ilmaisemaan lieviä pettymyksen tai surun tunteita tai että olet hieman huolissasi.


Tietoa emojoista hivenen onnettomat kasvot

Täällä voit lukea lisää emoji 🙁. Pääryhmä, johon emojin hivenen onnettomat kasvot kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hivenen onnettomat kasvot ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hivenen onnettomat kasvot muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Slightly frowning face
🇸🇪 Ruotsi: Småsurt ansikte
🇳🇴 Norja: Lett bistert ansikt
🇩🇰 Tanska: Lidt utilfreds ansigt


Kopioi ja käytä emoji 🙁

Jos haluat kopioida emojin hivenen onnettomat kasvot esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F641

Käytä HTML-muodossa:   🙁


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"