Emoji 😙 - Suutelevat kasvot ja siristetyt silmät

😙

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😙 tarkoittaa

Klassinen emoji, joka koostuu keltaisesta kasvosta, jossa on hymyilevät silmät ja huulet, jotka on muotoiltu suukappaleeksi ja ilmaisevat lämpimät rakkauden ja kiintymyksen tunteet.


Tilastot emojille 😙

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 😙 ("suutelevat kasvot ja siristetyt silmät"), on paikalla 104 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 😙 on marraskuu, viimeksi sillä oli noin 190 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on helmikuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 😙.


Tietoa emojoista suutelevat kasvot ja siristetyt silmät

Täällä voit lukea lisää emoji 😙. Emojin suutelevat kasvot ja siristetyt silmät kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Ystävänpäivä.  Pääryhmä, johon emojin suutelevat kasvot ja siristetyt silmät kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain suutelevat kasvot ja siristetyt silmät ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji suutelevat kasvot ja siristetyt silmät muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Kissing face with smiling eyes
🇸🇪 Ruotsi: Pussande ansikte med leende ögon
🇳🇴 Norja: Kyssende ansikt med halvåpne øyne
🇩🇰 Tanska: Kyssende ansigt med sammenknebne øjne


Kopioi ja käytä emoji 😙

Jos haluat kopioida emojin suutelevat kasvot ja siristetyt silmät esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F619

Käytä HTML-muodossa:   😙


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"