Emoji 👊 - Suljettu nyrkki

👊

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 👊 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa saapuvaa nyrkkiä, jossa käsi on melkein pystyessä voittamaan toisen henkilön. Emojinia käytetään kuitenkin enimmäkseen ilmaisemaan, että törmäät nyrkkiin toisen henkilön kanssa, sen sijaan että lyödä sitä.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "suljettu nyrkki"

Suljettu nyrkki on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

👊🏻

Mitä 👊🏻 tarkoittaa

Emojin 👊🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "suljettu nyrkki, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia suljettu nyrkki kirkkaan ihonväri.

👊🏼

Mitä 👊🏼 tarkoittaa

Emojin 👊🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "suljettu nyrkki, beige ihonväri" ja se edustaa emojia suljettu nyrkki beige ihonväri.

👊🏽

Mitä 👊🏽 tarkoittaa

Emojin 👊🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "suljettu nyrkki, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia suljettu nyrkki vaaleanruskea ihonväri.

👊🏾

Mitä 👊🏾 tarkoittaa

Emojin 👊🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "suljettu nyrkki, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia suljettu nyrkki tummanruskea ihon sävy.

👊🏿

Mitä 👊🏿 tarkoittaa

Emojin 👊🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "suljettu nyrkki, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia suljettu nyrkki tumma ihon väri.


Tietoa emojoista suljettu nyrkki

Täällä voit lukea lisää emoji 👊. Pääryhmä, johon emojin suljettu nyrkki kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain suljettu nyrkki on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji suljettu nyrkki muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Fisted hand sign
🇸🇪 Ruotsi: Knuten näve
🇳🇴 Norja: Knyttneve
🇩🇰 Tanska: Knyttet næve


Kopioi ja käytä emoji 👊

Jos haluat kopioida emojin suljettu nyrkki esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F44A

Käytä HTML-muodossa:   👊


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"