Emoji 🙆 - Kasvot ok eleellä

🙆

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🙆 tarkoittaa

Tämä hymiö edustaa henkilöä, joka pitää käsivarteensa renkaassa kasvojensa ympärillä, ja eleen takana oleva symbolismi on kertoa, että jotain on "OK". Ele on erityisen yleinen Aasiassa yleensä ja erityisesti Japanissa. Ilmoitat yksinkertaisesti suurella ja selvästi, että jotain on kunnossa tekemällä ympyrä käsivarressa kasvosi ympärille tai yläpuolelle. On myös yleistä, että sukeltajat käyttävät tätä elemuotoa osoittaakseen, että kaikki on hyvin. Emojin edustaa ei-sukupuolista henkilöä ja on siten sukupuolesta riippumaton, mutta myös miestä tai naista kuvaavia eroja on.


Tilastot emojille 🙆

Suomen suurimpana emoji-sivustona meillä on myös mahdollisuus kerätä suuria tilastoja kaikkien emojien suosiosta ja juuri tämä emoji 🙆 ("kasvot ok eleellä"), on paikalla 211 kaikista 1869 emojista tämän vuoden top-listalla. Suosituin kuukausi emojin käytön suhteen 🙆 on lokakuu, viimeksi sillä oli noin 90 katselukertaa sivuillamme tämän kuun aikana. Toiseksi suosituin kuukausi on marraskuu. Alla on kaavio, joka näyttää kuinka monta prosenttia vuoden kaikista katselukerroista osuu emojin vastaaviin vuoden kuukausiin 🙆.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "kasvot ok eleellä"

Kasvot ok eleellä on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🙆🏻

Mitä 🙆🏻 tarkoittaa

Emojin 🙆🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kasvot ok eleellä, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia kasvot ok eleellä kirkkaan ihonväri.

🙆🏼

Mitä 🙆🏼 tarkoittaa

Emojin 🙆🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kasvot ok eleellä, beige ihonväri" ja se edustaa emojia kasvot ok eleellä beige ihonväri.

🙆🏽

Mitä 🙆🏽 tarkoittaa

Emojin 🙆🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kasvot ok eleellä, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia kasvot ok eleellä vaaleanruskea ihonväri.

🙆🏾

Mitä 🙆🏾 tarkoittaa

Emojin 🙆🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kasvot ok eleellä, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia kasvot ok eleellä tummanruskea ihon sävy.

🙆🏿

Mitä 🙆🏿 tarkoittaa

Emojin 🙆🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "kasvot ok eleellä, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia kasvot ok eleellä tumma ihon väri.


Tietoa emojoista kasvot ok eleellä

Täällä voit lukea lisää emoji 🙆. Pääryhmä, johon emojin kasvot ok eleellä kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 1868 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain kasvot ok eleellä on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji kasvot ok eleellä muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Face with ok gesture
🇸🇪 Ruotsi: Ansikte med OK-gest
🇳🇴 Norja: Ansikt med ok gest
🇩🇰 Tanska: Ansigt med ok gestus


Kopioi ja käytä emoji 🙆

Jos haluat kopioida emojin kasvot ok eleellä esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F646

Käytä HTML-muodossa:   🙆


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"