Emoji 😈 - Hymyilevät kasvot ja sarvet

😈

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 😈 tarkoittaa

Violetti kasvot, joissa silmät on vedetty yhteen ja kulmakarvat on vinosti ylöspäin, suu virnistää leikkisästi ja leikkisästi ja pään sivuilla esiin nousee kaksi sarvea. Käytetään usein sanomaan, että olet tottelematon tai säädytöntä melko seksuaalisella tavalla tai että olet leikkisä ja ilkikurinen ja sinulla on joitain räkkivarusteita käynnissä.


Tietoa emojoista hymyilevät kasvot ja sarvet

Täällä voit lukea lisää emoji 😈. Emojin hymyilevät kasvot ja sarvet kuuluu sisäiseen emoji-ryhmään Halloween.  Pääryhmä, johon emojin hymyilevät kasvot ja sarvet kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain hymyilevät kasvot ja sarvet ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja.


Emoji hymyilevät kasvot ja sarvet muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Smiling face with horns
🇸🇪 Ruotsi: Leende ansikte med horn
🇳🇴 Norja: Smilende ansikt med horn
🇩🇰 Tanska: Smilende ansigt med horn


Kopioi ja käytä emoji 😈

Jos haluat kopioida emojin hymyilevät kasvot ja sarvet esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1F608

Käytä HTML-muodossa:   😈


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"