Emoji 🫱 - Käsi kääntyi oikealle

🫱

Emojin kopioidaan ja valmis liittää!

Mitä 🫱 tarkoittaa

Tämä emoji edustaa kättä, joka osoittaa oikealle koko kädellä. Emoji luotiin alun perin täydentäväksi emojiksi, jotta se voisi luoda hymiöitä, jotka kättelevät eri ihosävyillä.

Emoji sisällytettiin emojiluetteloon vuonna 2022 osana Emoji 14.0:aa.


Muut emojärjestelmän muunnelmat "käsi kääntyi oikealle"

Käsi kääntyi oikealle on emojityyppi, jolla on ihonvärivaihtoehtoja, alta löydät kaikki emojivaihtoehdot. Kopioi leikepöydälle napsauttamalla mitä tahansa ihonväri -hymiötä ja liitä se mihin tahansa.

🫱🏻

Mitä 🫱🏻 tarkoittaa

Emojin 🫱🏻 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kääntyi oikealle, kirkkaan ihonväri" ja se edustaa emojia käsi kääntyi oikealle kirkkaan ihonväri.

🫱🏼

Mitä 🫱🏼 tarkoittaa

Emojin 🫱🏼 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kääntyi oikealle, beige ihonväri" ja se edustaa emojia käsi kääntyi oikealle beige ihonväri.

🫱🏽

Mitä 🫱🏽 tarkoittaa

Emojin 🫱🏽 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kääntyi oikealle, vaaleanruskea ihonväri" ja se edustaa emojia käsi kääntyi oikealle vaaleanruskea ihonväri.

🫱🏾

Mitä 🫱🏾 tarkoittaa

Emojin 🫱🏾 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kääntyi oikealle, tummanruskea ihon sävy" ja se edustaa emojia käsi kääntyi oikealle tummanruskea ihon sävy.

🫱🏿

Mitä 🫱🏿 tarkoittaa

Emojin 🫱🏿 on ihonvärimuunnelma alkuperäisestä emojista. Tätä versiota kutsutaan nimellä "käsi kääntyi oikealle, tumma ihon väri" ja se edustaa emojia käsi kääntyi oikealle tumma ihon väri.


Tietoa emojoista käsi kääntyi oikealle

Täällä voit lukea lisää emoji 🫱. Pääryhmä, johon emojin käsi kääntyi oikealle kuuluu, on Hymiöt ja ihmiset, ryhmä, jota se jakaa yhdessä toisen 475 samanlaisen emojin kanssa. Monet emojit ovat saatavilla myös eri versioissa, kuten muut ihonvärit, vain käsi kääntyi oikealle on todellisuudessa useita vaihtoehtoja, vieritä sivua hieman alas nähdäksesi ne..


Emoji käsi kääntyi oikealle muilla kielillä

Jos olet kiinnostunut, mitä emojin on muilla kielillä, esim muut pohjoismaiset kielet, kuten ruotsi, norja ja tanska, joten voit katsoa alla..

🇺🇸 Englanti: Rightwards hand
🇸🇪 Ruotsi: Hand vänd åt höger
🇳🇴 Norja: Hånden vendt til høyre
🇩🇰 Tanska: Hånden vendt til højre


Kopioi ja käytä emoji 🫱

Jos haluat kopioida emojin käsi kääntyi oikealle esimerkiksi käyttämään sitä sähköpostissa tai chatissa, sinun tarvitsee vain napsauttaa "Klikkaa tästä kopioaksesi emoji"-painiketta, joka sijaitsee sivun yläosassa. Emojin päätyy sitten leikepöydälle, ja voit liittää sen helposti tavalliseen tapaan - esim.. painamalla ctrl+v (tai cmd+v Macissa), jos istut tavallisessa tietokoneessa. HUOM! Tämä ominaisuus ei toimi älypuhelimissa ja on siksi piilotettu, jossa voit sen sijaan painaa sormeasi emojinia vastaan muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttöön tulee valintaikkuna, jossa kysytään, haluatko kopioida sen, niin voit helposti merkitä (jos se ei ole jo automaattisesti) ja kopioi sitten emoin.

Heinä- ja HTML-koodi emojinille

Alla on myös emojins-heksakoodi ja valmiiksi koodattu esimerkki, joka on valmis käytettäväksi suoraan HTML-tiedostossa.

Hex-koodia:   1FAF1

Käytä HTML-muodossa:   🫱


Muut emojit ryhmässä "hymiöt ja ihmiset"